22

22

Moskovassa Kremlin linnassa kaksi vanhempaa miestä istuu kahvipöydän ääressä. Toinen heistä on kaljuhko venäläinen. Päällään kallis tummanmusta puku. Puvun takin alla on valkoinen kauluspaita, jota koristaa tummanpurppura kravatti pienillä mustilla tähdillä. Ikää miehellä on yli viisikymmentä vuotta, mutta ulkonäöllisesti hän on todella kovassa kunnossa. Hän näyttää ulospäin todella itsevarmalta.

Vieraana hänellä noin nelikymppinen suomalainen mies. Vieraalla on yllään tummansininen puku, valkoinen kauluspaita ja musta kravatti ohuilla valkoisilla viistoraidoilla.

Suomalainen nousee paikaltaan ja nappaa laukustaan go-pro kameran. Hän astelee pöydän päähän uudenkarheilla Bossin kengillään ja asettelee kameran kuvaamaan heidän istumapaikkojaan. Kameran käynnistettyään ja asetettuaan kävelee hän takaisin paikalleen sanomatta mitään.

Pöytä on nelijalkainen marmoripöytä, jota koristaa kirkkaan valkoinen pöytäliina hopeisilla tähdillä. Pöydän päällä kaksi Aleksei Ivanovich Koloshnin kahvikuppia. Kuppeja koristaa kaunis maalattu kaupunki kuva. Kuvan reunat on maalattu kultamaalilla, niin kuin myös kaupungin talojen reunat. Punaisella maalilla on maalattu kaupunki kiiltää kultaisen auringon alla. Kuva on peilimaalattu molemmille puolille.

Pöydän päällä on lisäksi valkoinen Smegin kahvinkeitin, jonka logo ja napit ovat hopeisia. Värit menevät yksi yhteen täydellisesti pöytäliinan hopeisten tähtien kanssa. Keittimen vieressä istuu Pauligin kultamokka purupaketti osittain valmiiksia avattuna, mikä tuo mukavan kahvin tuoksun.

Suomalainen mies vilkaisee päällä olevaa kameraa näyttäen hyvin vähän ujolta. Hän nopeasti palauttaa katseensa keittimeen ja alkaa keittää kahvia, kuin olisi kotonaan.

Kahvin tippuessa molemmat miehet istuvat ryhdikkäästi ja hiljaa. Kahvin valmistuessa suomalainen kaataa heille molemmille kupit täyteen. Tämän jälkeen hän tuijottaa kohti kameraa ja avaa suunsa.

– Hyvää huomenta Youtube, se on Presidentti22 täällä Venäjällä vieraana tänään. Eikä tässä sen kummempia, kello on viisi yli yhdeksän aamulla ja me jatketaan tapaamistamme. Täältä, tähän.

Tämän jälkeen Presidentti22 nousee paikaltaan ja sulkee kameran.

Frinzin

One thought on “22

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *