You may say I’m a dreamer…

Pentatonix julistaa tärkeää sanomaa versiollaan John Lennonin kauniista kappaleesta Imagine

Imagine on varmaankin John Lennonin soolouran tunnetuimpia kappaleita, ja sen sanoma on edelleenkin ajankohtainen. Mitä tapahtuu, kun kappale päätyy huippusuositun a cappella -yhtyeen Pentatonix käsiin? No, tietysti vieläkin ikonisempi kappale!

Kappale alkaa koko yhtyeen rauhallisella vokalisoinnilla. Bassolaulaja Avi Kaplan aloittaa soolona ensimmäisen säkeistön, ja muut yhtyvät lauluun taustakuorona. Kakkossäkeistössä johdon ottaa baritoni Scott Hoying ja saamme kuulla kaunista harmoniaa. Kukin yhtyeessä tietää paikkansa ja yhteistyö on saumatonta.

Kolmannen säkeistön alussa tenori Mitch Grassi kävelee keskellä olevan laatikon luo, ottaa tyhjän kyltin ja tussin ja kirjoittaa siihen LGBTQ+ ja alkaa laulaa omaa osuuttaan. Sen jälkeen hän ojentaa kyltin Scott Hoyingille, joka pitää sitä myös edessään. Rohkea veto tältä kaksikolta! Hetken kuluttua Scott kääntää kyltin ja näyttää tekstin MAN.

Seuraavaksi Avi Kaplan saa kyltin MAN, ja kun hän kääntää sen, takana lukee JEWISH. Hän kiepsauttaa sen vielä kerran ympäri, ja näkyviin tulee teksti AMERICAN. Tämän jälkeen kyltin AMERICAN-teksteineen saa Kevin Olusola, ja kun hän kääntää kyltin, siinä lukee BLACK. Kiepautettuaan sen vielä ympäri hän näyttää tekstiä CHRISTIAN ja ojentaa kyltin Kirstin Maldonadolle. Hän näyttää tekstiä CHRISTIAN, ja kyltin toista puolta, jossa lukee LATINA. Käännettyään kyltin vielä kertaalleen Kirstie näyttää tekstiä WOMAN ja vie kyltin paikoilleen keskelle.

Koko yhtye laulaa intensiivisesti, kunnes tulee pieni hengähdystauko. Sen jälkeen alkaa loppulause, jonka aikana kukin yhtyeen jäsen hakee vielä yhden kyltin, kirjoittaa siihen yhden kirjaimen ja laulun loppuessa he kääntävät kyltit ympäri paljastaen sanan H U M A N.

Vaikuttavaa!

Lillukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *