Juice Orginals lavalla

Keikka-Arvio: Juice Orginals feat. Riku Nieminen

Aurinkoinen elokuun lauantai-ilta, Pyynikin kesäteatterissa esiintyi Juice Orginals feat. Riku Nieminen. Olin katsomassa esitystä. Yhtye esitti tutut hitit Juicen tuotannosta ja joitakin harvinaisuuksia. Kuten Kuumaa Tuhkaa, Outoon Valoon, Mies joka rakastaa itseään, Syksyn sävel ja moni muita. Biisien joukossa oli myös yksi laulu joka oli jäänyt yli, Pyromaani palaa rikospaille-levyltä. Biisi on Halitaan. Halitaan biisi singlenä on myös julkaistu Juicen syntymäpäivänä 19.02.2021 Pyynikin kesäteatteri oli aivan täynnä. Yleisö oli innostunut esityksestä. Väliajalla olin kahvijonossa, siinä jonossa kuului monenlaista lämminhenkistä muistoa Leskisestä.

Bändi oli ammattitaitoinen, otti yleisön hyvin mukaansa. Riku Nieminen lauloi useimmat biisit, hän soitti väliajan jälkeen kolmessa biisissä rumpuja. Minun suosikkini setistä oli avausbiisi, Kuumaa Tuhkaa ja Jari Yliahon laulama Outoon Valoon. Myös Norjalainen villapaita oli biisein joukossa.

Tämä yhtyen on keikkaillut muutaman vuoden ajan, pois lukien tietysti korona-aika. Keikalla nähtynä yhtye on hieno, kuitenkin soisi että julkaisisivat jonkin studioalbumin. Jos vaikka Juicelta olisi jäänyt ”yli” muitakin biisejä kuin, Halitaan. Bändi taputettiin lavalle ja he esitti vielä kolme biisiä, joukossa Syksyn sävel. Tämä on se pakollinen biisi Juicen tuotannosta. Syksyn sävel sai satapäisen yleisön laulamaan mukana. Se yleisön ”leirinuotio” laulu varmasti kaikui pitkälle elokuisessa illassa

Juice Orginals kokoonpano:

Orginals yhtyeen kokoonpano oli, Riku Nieminen-Laulu, Anssi Tikanmäki-Koskettimet, Sakari ”Safka” Pekkonen- Koskettimet, Jari Yliaho-Kitara, Juuso Nordlund-Basso, Ila Loueranta- Kitara, Elias Tikanmäki- Rummut, Eemil Tikanmäki- Kitara

Jokainen soittaja on tuttu Juicen vanhoista bändeistä, pois lukien tietenkin Tikanmäen aikuiset pojat ja Nieminen

kirjoittaja: E.T.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *