Näyttelyarvio: Star Wars: UNOFFICIAL GALAXIES

Kävin heinäkuussa 2022 Tampere-talossa katsomassa Star Wars-Unofficial Galaxien näyttelyn. Se oli upeasti koottu näyttely. Pukuja monesta Tähtien Sota elokuvasta. Näyttely toi hyvin esille elokuvan hengen. Puvut ja hahmot elokuvista oli erittäin kauniita. Välttämättä ei tarvinnut tietää yhtään mitään Tähtien Sota elokuvista, näyttelyssä pystyi vain nauttimaan esillepanosta. Näyttelyssä huokui jonkinlainen hengellisyys/henkisyys, jokin suurempi merkitys. Sellainen merkitys että, Tähtien sota on muutakin kuin viihdettä, jotakin enemmän. Näyttelyn nähneenä aion katsoa uudestaan jokaisen Tähtien Sota-elokuvan

Hauskaa oli myös että muutamat näyttelyvieraat olivat pukeutuneet elokuvan hahmoiksi. Kun olin näyttelyssä, silloin paikalla oli myös kaksi (2) Darth Vaderia. Tämä oli ihan viiden tähden näyttely

kirjoittaja: E.T.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *