Lähiseutumatkailua: Valkeakoski

Lempäälästä noin kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Kontio & Parmas -sarjasta tuttu kahvila Mokka-Pirtti. Valkeakosken kaupungin keskustassa, linja-autoaseman välittömästä läheisyydestä löytyvässä Ystävyyden talossa toimii kesäisin kahvila. Vierailullamme talon nimeä meille henki myös ystävällinen palvelu, seura ja tunnelma. Sivun lopussa myös muita Valkeakosken tärppejä.

Kaunis vehreä kesäkeidas Valkeakosken keskustassa.
Tänne on saavuttu ympäri Suomen ja ulkomailtakin asti.
Nyt päästiin asiaan”, kauniin miljöön lisäksi ovat tuotteet Mokkapirtillä huippuhyvät. Makeaa kesää on helppo viettää mansikkaviinerin ja/tai rähmämunkin kera.
Bongaatko jotain tv:stä tuttua?
Menovinkki Valkeakoskella: Työväen musiikkitapahtuma eli musarit. Kuinka upea onkaan tämä monen päivän kaupunkifestivaali aivan ydinkeskustassa ja nimekkäillä esiintyjillä. Musareilla on jokaiselle jotakin. Sijainnin ja rannekkeiden ansiosta on helppo käydä tutustumassa myös muuhun Valkeakosken keskustan tarjontaan.
Virkistäydy Valkeakoskella, Mokkapirtin pihapiiristä voi bongata myös monia muita upeita mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Paljon näkemistä ja kokemista kävelymatkan päässä.
Kulttuuria koskissa: Apianniemen kesäteatterissa Juice musikaali (Suomen kesäteatteri). Kuva Valkeakosken markkinoilta. Tutustu lisää klikkaamalla kuvaa.
Torille! Valkeakosken vilkkaaseen torielämään kannattaa ehdottomasti käydä kesällä tutustumassa. Lempäälästä torilla voi kipaista myös bussilla. Toripäivät kesällä tiistaisin klo 7– 14 ja perjantaisin klo 7 – 14. Kuvaa klikkaamalla näet sijainnin ja muut ajankohtaiset toritiedot. Kuva markkinoilta.
Kaunista kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *