Hyvinvointikioski

Kioski sijaitsee uudessa Lempäälä-talossa, ja se palvelee tiistaisin klo 10-14 ja perjantaisin klo 10-18. Paikalla on sairaanhoitaja joka mittaa verenskokerin, hemoglobiinin ja verenpaineen, verenpaineen voi mitata myös itse odotushuoneessa. Lähiaikoina myös influenssarokotteen voi saada kioskissa, rokotteiden saapuessa siitä tiedotetaan kioskin Facebook-sivulla.

Käytin itse palveluja täysimääräisesti eli mittautin verensokerin ja -paineen sekä hemoglobiinin. Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista, suosittelen

Muitakin palveluita on kioskissa saatavana. Liikuntaneuvoja on paikalla maanantaisin klo 10-12, häneltä saa muun muassa elintapaneuvoja. Samaan aikaan maanantaisin paikalla on myös ravitsemusterapeutti. Lapsiperheiden palveluohjaaja on paikalla perjantaisin klo 14-16. Vammaispalveluiden asiakasohjaaja on paikalla keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-15. Samaan aikaan samoina päivinä on paikalla myös vanhuspalveluiden palveluohjaaja.

Ajantasaista infoa kioskin palveluista saa kioskin internetsivulta ja kioskin Facebook-sivulta

https://d.facebook.com/lempaalanhyvinvointikioski/

2 thoughts on “Hyvinvointikioski

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *