Taisteluhalujako edelleen?

Tuhon hyväksyntä, kuka hyväksyy, onko sota milloinkaan hyväksyttyä
vai kuinka hiljaiset osanottajat kuumottavatkaan niitä,
jotka äänettömästi kieltäytyvät sotimasta muiden sotia.

Syyria, Irak, Georgia, Taiwan, Ukraina, Vietnam, Pyhää sotaa vuosi tuhannet,

Allahu-Akbar-Aamen-Jumala suojelkoon meidän sielujamme.

Milloin tulee mitta täyteen. Onko kenenkään mielestä sodat Suomen asia, Eurooppa sodassa, kolmas maailmansota, Kiinan aktivoituminen omilla lähialueillaan, millon tulee järki peliin, haluaako kukaan herätä itseensä keskeltä ydinräjähdystä lämpötilaltaan 5.000 Kelviniä eli 4.726.85 degrees in Celsius, paineaaltoon 350 metriä sekunnissa painoltaan kolmetuhatta kiloa neliömetrin alueelta. Räjähdykseen ionisoivaa säteilyä, EMP pulssiin joka tuhoaa kaiken mitä nyky Sapiens kokee normaaliksi.
Suomi NATOon ja sotasaaliiksi sadan miljoonan F35 huippuhävittäjiä, joista 20 vuoden päästä tehdään kurkkupurkkeja kierrätykseen.
Uudet kuviot, uudet pläänit, käänteet, äänteet, tiedustelun lähteet, eikä suhteista entiseen jäänyt kun tähteet.
Joka on kuitenkin niin tai näin hyvä asia, jos vertaa mahdollisuuteen ulkovallan hyökkäyksestä omille maillemme. Vaikkakin mielipide riippuu siitä mistä roikkuu, mutta kuten ennenkin nähtiin, pysähtyi se Suomea vastaan edellisenkin kerran sodassa venakkokin Suomussalmelle joten pysähdy sinäkin,
jos ajelet niillä suunnilla.

Kiväärit laulaa, juoksuhaudoissa ja poteroissa 900.000 sotilasta ottaa vastaan granaattitulta, tykistöä,
termobaarisia kaiken edestä polttavia räjähteitä, satoja kuolleita päivässä, joka paikassa päiviä, kuukausia, ja kukaan ei tiedä koska se loppuu.
Ahdistaako? Kunnioita kaikkia, kaikkien sotien veteraaneja ja vanhempia koska todennäköisemmin juuri sinulla ei ole hajuakaan siitä kuinka siellä -30 talvipakkasessa pidetään pää kylmänä ja sormet siinä kunnossa että voit napauttaa headshotin 200m päästä vanhalla -62 vuoden RK:lla todetaksesi vain että ”ei Vi##u mä swaippasin koko sen vihun koko squadin vaihtaan hiippakuntaa”.

-best regards- your G-Chat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *