Hack`n rock & roll #1

Hack`n rock & roll #2

Avataanpa tarkemmin sinulle mitä hakkerointi tarkoittaa. Se on tietoteknisesti suoraan murtautumista sinun yksityisiin tietoihisi, kuuluisia murtotyökaluja Linuxin Kali:n lisäksi on perussovellukset mitä puhelimeen saa.

Anonymous ja muut porukat käyttävät taitavasti työkaluja joita jo jopa sinulle on tarjolla pitkä liuta.
Googleta vaikka.
Perusteena kaikelle on – hakkeroi tai tule hakkeroiduksi, vahvin tietoturva ratkaisee, vaikkei ratkaise.
Olet varmasti johonkin kirjautuneena sähköpostillasi, eli olet jo myynyt tietosi muille, ja ne muut varmasti
myyvät tietosi mielellään muillekin sinun tietämättäsi.

Yksityisyyden suojan takia ja muiden rikosoikeudellisten syiden kannalta en voi sinua ryhtyä tässä opettamaan, miten pääset minne tahansa tietoverkossa. Se on ensinnäkin vaarallista ja todennäköisemmin meidän lakimme kieltää sellaisen toiminnan. Noh, mutta vähän kuitenkin opetan. Avaa komentokehote järjestelmänvalvojana ja kirjoita tree, siinä sinulle tietokoneesi koti puu eli näet mitä siellä on. Loput sinun täytyykin itse selvittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *