Elektroniikan purku

Toiminta on hyvin monotonista ja omalla tavallaan laitosmaista. Pajalla puretaan SER-jätteeksi luokiteltuja tietokoneita ja pienelektroniikkaa muun muassa digibokseja, pelikoneita ja reitittimiä. Perimmäinen tarkoitus tällä asialla on tehdä rahaa muille tahoille, sillä koneiden sisällä on pieniä määriä kultaa joka erilaisten sulatus toimenpiteiden jälkeen saadaan talteen.

Purku toimenpide on hyvin yksinkertainen, irrotetaan kaikki osat toisistaan jonka jälkeen lajitellaan ruuvit, muovit, johdot, virtalähteet, piirilevyt ja joissain tapauksissa kovalevyt omaan keräysastiaan. Kun keräysastiat tulevat täyteen ja niitä on kertynyt riittävästi, tulee Tramel hakemaan täydet astiat samalla kun tuo uusia purettavia laitteita.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *