Lempäälän Kirkkojärven rannassa kulkeva Mielipolku Lempäälän Kirkkojärven rannassa kulkeva Mielipolku

Pönttöjä kerrassaan

Takatalven jälkeen keltainen pallo taivaalla kunnioitti läsnäolollaan kuntouttavan ryhmämme ansaittua virkistyspäivää huhtikuun lopulla. Päivään liittyi tehtäviä Lempäälän Kirkkojärven rannassa kulkevan Mielipolun varrella. Polku alkaa Kanttorin puistosta ja päättyy Myllypuistoon.

Yksi tehtävä oli laskea polun ympäristön linnunpöntöt. Päädyin tiettyyn lukuun, mutta epäilys jäi elämään, että olinko seonnut laskennassa. Tämä asia jäi kiusaamaan minua sen verran, että asia vaati tarkistuslaskentaa.

Keksin kuvata nuo linnunpöntöt. Videon diashow’hun on kuvattu 20 linnunpönttöä.

Lempäälän Kirkkojärven rannassa kulkeva Mielipolun ympäristön linnunpönttöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *