Katepalin koskella

Olimme sopineet projektiryhmässä tehdä retki Vähä-Kausjärvelle tiistaina 31.10. sään salliessa. Aamulla lämmittelimme vielä ajatuksella, mutta mahdollisesti auraamaton metsätie kohteeseen hillitsi menoamme. Siksipä päätimme retkeillä hieman helpommin saavutettavalla Katepalin liepeillä olevalla laavulla, joka oli lisäksi lähempänä Halkolaa vain muutaman kilometrin päässä.

Määränpääksi tarkentui lopulta (Katepalin) Herralankosken koskikalastusalueella ollut nuotiopaikka. Paikalla meitä odotti arktinen tuivertava koski-ilmasto, joka herätti vaiston päästä nuotioloimun äärelle.

Hyvät mahikset saada lämmintä.
Kaikki eivät halunneet tulla nuotiolle.
Odotellaan vielä.
Nyt jo kelpaa todistetusti paistella ja lämmitellä.
Ollaan voiton puolella. Maltetaan vielä. Osa päässyt jo lämpimän termoskahvin ja makkaran makuun.
Tässä kelpaa nautiskella sopivan tilaisuuden tullen.
Tarkistettiin vielä ennen lähtöä Herralankoskessa oleva Kruunusaaren laavu Katepalintien toisella puolella Katepalilta Ehtookampuksen suuntaan.

Niinku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *