Kynttilät syttyivät Koskelan uhrin muistolle

Perjantaina 8.3.2021 Sääksjärven nuorisotalon portaille sytytettiin noin kaksikymmentä kynttilää. Kynttilöillä muistettiin Koskelassa kuollutta nuorta poikaa. Näin toimitiin ympäri maata. Sääksjärvellä tapahtunut Kynttilä-muistotapahtuma oli siis osa suurempaa kokonaisuutta. Tämäntapaiset tapahtumat yhdistävät ihmisiä. Näin ihmiset kokevat kuuluvansa suurempaan yhteisöön.

Helsingin Koskelassa joulukuussa 2020 tapahtunut rikos on järkyttänyt monia ihmisiä. Useat ihmiset ovat huolestuneita nuorten ihmisten tilasta. Koulukiusaaminen on noussut esille. Lisäksi tavallisia ihmisiä on huolettanut se, miten nuoria voisi auttaa, ettei tällaista tapahtuisi enää. Kysymyksiä on herättänyt myös korona-ajan etäkoulukäynti. Pohditaan miten etäkoulu vaikuttaa nuorten oppimistuloksiin ja ystävyyssuhteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.