Koronakaranteenikivaa

Hyvän mielen tuova ”karanteenilaulu” Home Freeltä: cover-versio The Statler Brothersien Flowers On the Wall-kappaleesta

Kun kappaleen nimenä on ”Flowers On the Wall”, on hauska idea käyttää kukkakankaita tai -tapettia rekvisiittana. Näin Home Free tekeekin, ja saa laulusta aikaan vetävän version kunkin laulajan itse kotonaan äänittämästä osuuksista yhdistettynä.

Ensimmäisen säkeistön laulaa yhtyeen basso Tim Foust muun porukan laulaessa taustoja. Myös ryhmän beatboksaaja eli vokaalinen perkussionisti Adam Rupp tulee hyvin esille naksutellessaan sormiaan ja beatboksatessaan.

Austin Brown on ryhmän johtava tenori, ja laulaa toisen säkeistön. Myös kakkostenori Rob Lunquist saa vuoronsa, hän laulaa kolmannen säkeistön. Ryhmän baritoni Adam Chance ei saa sooloa tässä kappaleessa, mutta osallistuu tasapuolisesti kertosäkeisiin ja taustoihin.

Kappale on mukava, lupsakka, sujuva ja hupaisa. Se on huolellisesti tehty olosuhteista huolimatta, ja sopii hyvin piristämään pilvistä päivää. Flower power!

Lillukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.